NEN-EGIZ aanwezig op de Zorg & ict

7 maart 2024

Samen met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Nictiz, Zorginstituut Nederland, VZVZ en Stichting MedMij  zijn we ook dit jaar weer trots partner van Zorg & ICT in de Koninklijke Jaarbeurs Utrecht.

Van 9 tot en met 11 april nodigen we je van harte uit om ons paviljoen te bezoeken, gelegen vlak voor het hoofdpodium. Kom langs en ga in gesprek met ons en onze partners onder het genot van een heerlijke kop baristakoffie of thee.

Dit jaar zullen we in onze eigen theaterruimte op elke beursdag diverse kennissessies organiseren over de transitie van digitale gegevensuitwisseling naar databeschikbaarheid.

Een van de kennissessies in ons theater (Tech Theater 4) is de update over de NEN-EGIZ normen en certificatie gegeven door Hiske Rodenburg en Lysette Meuleman.

Aanmelden voor Zorg & ICT is gratis en kan via deze link.

Zorg & ICT is hét jaarlijkse health-tech-evenement in de Jaarbeurs Utrecht, waar dagelijks ongeveer 3.000 bezoekers uit vrijwel alle zorgsegmenten samenkomen om kennis te delen en de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken. CIO’s, CMIO’s, CNIO’s, informatici, IT-managers, programmamanagers en professionals uit alle hoeken van het zorgveld komen hier samen.

Overige nieuwsberichten

NEN 7540, signed, sealed and delivered!

16 april 2024

Hoewel de lancering van NEN 7540 begin maart geen grootse viering was, markeert het toch een belangrijke mijlpaal binnen de Wet Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg. Deze nieuwe standaard is cruciaal voor het verbeteren van de interoperabiliteit binnen medisch specialistische zorginstellingen. In een interview voor de ICT & Health biedt Dr. Michiel Sprenger, voorzitter van … Lees meer

NEN-EGIZ op de Zorg & ict

11 april 2024

Vandaag markeert de laatste dag van onze aanwezigheid tijdens de Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht. We hebben al boeiende sessies mogen verzorgen in ons theater, variërend van de opkomst van normen voor AI tot informatiebeveiliging in de zorg volgens de NEN 7510-standaard, en een update over NEN-Egiz-normen en certificatie. Vanmiddag om 15:00 … Lees meer

Webinar NEN normen voor generieke functies nu terug te kijken

28 maart 2024

Na een boeiende live uitzending generieke functies en normen in de zorg, is het nu mogelijk om de uitzending terug te kijken. In het licht van de snel naderende veranderingen in de zorg, heeft de recente uitvoeringsovereenkomst nogmaals benadrukt dat digitalisering een van de pijlers is waarop de toekomst van de zorg rust. Deze overeenkomst, … Lees meer