NEN-EGIZ aanwezig op de Zorg & ict

7 maart 2024

Samen met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Nictiz, Zorginstituut Nederland, VZVZ en Stichting MedMij  zijn we ook dit jaar weer trots partner van Zorg & ICT in de Koninklijke Jaarbeurs Utrecht.

Van 9 tot en met 11 april nodigen we je van harte uit om ons paviljoen te bezoeken, gelegen vlak voor het hoofdpodium. Kom langs en ga in gesprek met ons en onze partners onder het genot van een heerlijke kop baristakoffie of thee.

Dit jaar zullen we in onze eigen theaterruimte op elke beursdag diverse kennissessies organiseren over de transitie van digitale gegevensuitwisseling naar databeschikbaarheid.

Een van de kennissessies in ons theater (Tech Theater 4) is de update over de NEN-EGIZ normen en certificatie gegeven door Hiske Rodenburg en Lysette Meuleman.

Aanmelden voor Zorg & ICT is gratis en kan via deze link.

Zorg & ICT is hét jaarlijkse health-tech-evenement in de Jaarbeurs Utrecht, waar dagelijks ongeveer 3.000 bezoekers uit vrijwel alle zorgsegmenten samenkomen om kennis te delen en de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken. CIO’s, CMIO’s, CNIO’s, informatici, IT-managers, programmamanagers en professionals uit alle hoeken van het zorgveld komen hier samen.

Overige nieuwsberichten

NEN EGIZ CONGRES

Ontdek de praktische betekenis van Wegiz-normen op het NEN-EGIZ Congres 'Samen de inhoud in'

11 juli 2024

Op 12 september vindt het NEN-EGIZ congres ‘Samen de inhoud in’ plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Tijdens dit evenement krijgen deelnemers de kans om te ontdekken hoe Wegiz-normen zoals NEN 7510, NEN 7522 en NEN 7545 in de praktijk worden toegepast. Kennissessies en Interactieve Gesprekken Het congres biedt diverse interactieve kennissessies waarin experts uit … Lees meer

Webinar: vereisten voor EHR-informatiearchitectuur volgens ISO 18308

11 juli 2024

De recent heruitgegeven norm ISO 18308 is van cruciaal belang voor elk informatiemodel, semantische structuur, toegangscontrolemodel of eHealth-platform dat EHR-informatie beheert. Meld je aan voor dit informatieve webinar en ontdek de nieuwste vereisten voor de EHR-informatiearchitectuur. Waarom deelnemen? Ondersteuning ISO 13606-standaardenserie: Leer hoe de eisen van ISO 18308 de communicatie binnen de ISO 13606-standaardenserie versterken. … Lees meer

Herziening NEN 7510 deze zomer klaar voor publieke consultatieronde

20 juni 2024

Vakjargon is verleidelijk, maar beter vermijdelijk Het lijkt zo eenvoudig, je neemt een NEN-norm en legt die als een transparant vel over jouw organisatie. Vervolgens ga je alle vakjes afvinken en als er voldoende groene vinkjes zijn gezet dan ben je klaar om gecertificeerd te worden. Helaas werkt het in de praktijk net even anders. … Lees meer