Agenda

18 Apr
Webinar ‘Wegiz, met normen en standaarden naar praktijk’

De Tweede Kamer nam in september 2022 unaniem het wetsvoorstel voor de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz) aan. Tijdens dit webinar bespreken we, onder leiding van Erik Peekel de actuele ontwikkelingen rondom de Wegiz, normen en standaarden en de koppeling naar de praktijk.

Ook de stemming in de Eerste Kamer die later deze dag zal plaatsvinden komt aan bod.

Aanmelden kan via onderstaande link.

13 Jun
Zorg & ICT 2023

NEN EGIZ is aanwezig tijdens de Zorg & ICT-beurs van 13 tot en met 15 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema is In charge of the future. Centraal daarbij staan databeschikbaarheid, Artificial Intelligence, cybersecurityHealth loTvirtuele zorg en zorg op afstand. Samen met onder meer het ministerie van VWS, VZVZ, Nictiz en Stichting MedMij zijn wij met een stand aanwezig op deze jaarlijkse beurs. Meer informatie lees je hier binnenkort.

14 Sep
NEN EGIZ Congres 'Samen vooruit met Wegiz'

Op 14 september aanstaande organiseren we weer ons jaarlijks terugkerend congres ‘Samen vooruit met Wegiz’. Het congres bestaat uit een plenaire bijeenkomst in de ochtend en workshops in de middag. We werken hard aan het programma voor dit jaar. Binnenkort vind je hier ook meer informatie over de locatie van dit jaar.

Hier kun je een terugblik van afgelopen jaar bekijken.


Kijk webinars/bijeenkomsten terug

In een serie van exclusieve webinars praten experts je bij over de laatste ontwikkelingen. Heb je een webinar gemist en wilt je deze graag terugzien? Geen probleem: je kunt ze allemaal terugkijken. Kijk webinars terug

TIP: Deel de webinars binnen je eigen organisatie om relevante collega’s te informeren over de laatste ontwikkelingen. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en webinars rondom elektronische gegevensuitwisseling in de zorg? Meld je dan aan voor onze EGIZ-nieuwsbrief.