Agenda

29 Feb
Informatiebijeenkomst Acute Zorg (online)

Op donderdag 29 februari 2024 organiseren we van 14.00 – 16.00 uur een online informatiebijeenkomst. Dan gaan we in op het normontwikkelingstraject Acute Zorg en vertellen we meer over de mogelijkheden tot deelname. Hierbij komen ook de scope, planning en samenhang met andere normen aan bod. Wij nodigen je graag uit voor het bijwonen van deze bijeenkomst. Je kunt je via deze link aanmelden.

21 Mrt
Webinar NEN-normen voor generieke functies
​​​​​​Op donderdag 21 maart van 10:00 tot 12:00 uur kan je deelnemen aan het webinar ‘NEN-normen voor generieke functies’. NEN organiseert het webinar samen met het ministerie van VWS. Via deze link vind je meer informatie en kan jij je aanmelden.
9 Apr
Zorg en ict 2024-beurs

Van 9 t/m 11 april vind je NEN samen met het ministerie van VWS, VZVZ, Nictiz, Zorginstituut Nederland en Stichting MedMij op één paviljoen op de Zorg & ict-beurs. Registreer je hier voor gratis toegang


Kijk webinars/bijeenkomsten terug

In een serie van exclusieve webinars praten experts je bij over de laatste ontwikkelingen. Heb je een webinar gemist en wil je deze graag terugzien? Geen probleem: je kunt ze allemaal terugkijken. Kijk webinars terug

TIP: Deel de webinars binnen je eigen organisatie om relevante collega’s te informeren over de laatste ontwikkelingen. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en webinars rondom elektronische gegevensuitwisseling in de zorg? Meld je dan aan voor onze EGIZ-nieuwsbrief.