Agenda

5 Dec
Informatiebijeenkomst NEN 7540

Om u de mogelijkheid te geven om vragen over het normontwerp te stellen, zal door NEN op 5 december van 09.30 tot 11.00 uur een webinar georganiseerd worden. Hierbij zullen de voorzitter van de werkgroep, de schrijvers van het normontwerp en vertegenwoordigers van het ministerie van VWS aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

30 Jan
ICT&health congres

Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie. NEN-EGIZ verzorgt een workshop over generieke en specifieke normen (13.20-14.00h). Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket!


Kijk webinars/bijeenkomsten terug

In een serie van exclusieve webinars praten experts u bij over de laatste ontwikkelingen. Heeft u een webinar gemist en wilt u deze graag terugzien? Geen probleem: u kunt ze allemaal terugkijken. Bekijk webinars terug

TIP: Deel de webinars met collega’s en leidinggevende, zodat iedereen binnen uw organisatie op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. En wilt u graag op hoogte blijven van nieuwe webinars rondom elektronische gegevensuitwisseling in de zorg? Meld u dan aan voor onze EGIZ nieuwsbrief.