EGIZ nieuwsbrief: ontvangt u hem al?

13 juli 2021
NEN-EGIZ nieuwsbrief

Wilt u niets missen over elektronische gegevensuitwisseling in de zorg? Abonneer u dan op de EGIZ nieuwsbrief. De EGIZ nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar en informeert u over het laatste nieuws en informatie over elektronische gegevensuitwisseling in de zorg.

Redenen om u aan te melden:

  • Interviews met deskundigen;
  • Belangrijk nieuws en informatie over webinars en evenementen;
  • Interessante achtergrondverhalen;
  • Uitgebreid aandacht voor normontwikkelingstrajecten
  • Toelichting op certificatieschema’s en projecten

Bekijk de laatste versie van de EGIZ nieuwsbrief.

» Ja, ik schrijf me in voor de EGIZ nieuwsbrief

Overige nieuwsberichten

Programma webinar 'EGIZ, werk in uitvoering - de samenhang' op 14 December 2021

8 december 2021

10:30 Brede context gegevensuitwisseling in de zorg In welke context speelt gegevensuitwisseling in de zorg zich af in Nederland en hoe verhoudt zich dit tot internationale ontwikkelingen? Wat is de huidige stand van zaken rond het wetsvoorstel Wegiz? De host van het webinar ‘Erik Peekel’ opent het webinar in gesprek met: Ron Roozendaal                  Ministerie van … Lees meer

Terugblik op de lezingen Zorg & ICT vakbeurs

22 november 2021

Op 2, 3 en 4 november was NEN aanwezig met een stand op de Zorg & ICT vakbeurs in de Jaarbeurs. NEN heeft partijen geïnformeerd over de rol van normalisatie, certificatie en de lopende normontwikkeltrajecten. Hierbij was er met name aandacht voor normen en certificatieschema’s die onder de Wet Elektronische Gegevens Uitwisseling in de Zorg … Lees meer

Werkgroep ‘Normen voor generieke functies’ van start

18 oktober 2021

De werkgroep ‘Normen voor generieke functies’ start op 2 november met een plan van aanpak. De werkgroep werkt aan normen voor generieke functies voor interoperabiliteit en gegevensuitwisseling in de zorg. Om interoperabiliteit te bereiken, is het noodzakelijk om voor generieke functies eenduidige afspraken over taal en techniek vast te leggen. NEN ontwikkelt hiervoor een set … Lees meer