EGIZ-nieuwsbrief: ontvang je hem al?

13 juli 2021
NEN-EGIZ nieuwsbrief

Wil je niets missen over elektronische gegevensuitwisseling in de zorg? Abonneer je dan op de EGIZ-nieuwsbrief. De EGIZ-nieuwsbrief verschijnt elke twee maanden. We delen actuele ontwikkelingen en het laatste nieuws over elektronische gegevensuitwisseling in de zorg.

Redenen om je aan te melden:

  • Interviews met deskundigen
  • Actueel nieuws en informatie over webinars en evenementen
  • Interessante achtergrondverhalen
  • Uitgebreid aandacht voor normontwikkelingstrajecten
  • Toelichting op certificatieschema’s en projecten

Bekijk de laatste editie van de EGIZ-nieuwsbrief.

» Ja, ik schrijf me in voor de EGIZ nieuwsbrief

Overige nieuwsberichten

NEN EGIZ congres

Save the date: NEN EGIZ congres 14 september 2023

5 juni 2023

Op 14 september aanstaande organiseren we weer ons jaarlijkse congres ‘Samen vooruit met Wegiz’. Dit jaar is het Spoorwegmuseum in Utrecht de congreslocatie. Het programma is bijna rond en delen we zodra beschikbaar hier op onze website. Volg ook onze updates via LinkedIn. Vele boeiende sprekers komen die dag naar Utrecht voor een plenaire bijeenkomst in de … Lees meer

Zorg & ICT 2023

Bezoek NEN tijdens Zorg&ICT 2023

5 juni 2023

Van 13-15 juni vind je NEN samen met het ministerie van VWS, VZVZ, Nictiz, Zorginstituut Nederland en Stichting MedMij op één paviljoen op de Zorg&ICT-beurs. Je vindt ons in hal 1 op standnummer B134. Bekijk hier de website van de beursorganisatie met het programma en de mogelijkheid om je gratis aan te melden. Op 13 juni geeft … Lees meer

Verslag webinar Wegiz

Verslag Webinar 'Wegiz met normen en standaarden naar de praktijk'

19 april 2023

Webinar ‘Wegiz, met normen en standaarden naar praktijk’ geeft een dynamische en gevarieerde presentatie van de actuele stand van zaken over de Wet Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg. ‘It giet oan!’ Een historische uitspraak waarmee in vroegere tijden werd aangekondigd dat de Friese Elfstedentocht door kon gaan. Die komt er dit jaar in elk geval … Lees meer